Üvegportálok és térelválasztók kivitelezése

Egyedi zuhanykabin

Zuhanyfalak, fürdőszobai üvegfalak

Vezérelhető okosüveg, okosablak

Üveg tolóajtók

Konyhai és dekorációs üvegek

Üvegportálok és térelválasztók kivitelezése

Üvegkorlátok és előtetők

Tükrök és polcok

A letisztult, modern stílusú üveges megoldásaink kiválóan alkalmazhatók középületekben és otthonokban egyaránt. Térelválasztóink és üvegportáljaink a tágas és fényes terek nyugodt, békés hangulatát kínálják ügyfeleink számára. A korszerű üvegszerelvényeknek köszönhetően minden elképzelést, minden méretben meg tudunk valósítani.

Üvegportálok

Üvegportálnak nevezzük többek között a különböző üzlethelyiségek utcára, folyosóra, valamilyen közterületre néző kirakatát, melyhez bizonyos esetekben ajtó is tartozhat. Az üvegportál lehetővé teszi, hogy a vásárló már az üzletbe lépés előtt ízelítőt kapjon a bolt kínálatából a kirakat révén, így az üvegportálok kereskedelmi szempontból is rendkívül fontosak. Az üvegportálok – a kirakatok mellett – elválasztó elemként is használatosak. Ennélfogva folyosók leválasztására vagy irodák felosztásához is jól alkalmazhatók. Az üvegportálok a lakberendezés népszerű elemei, hiszen érdekes fény- és színhatások elérésére alkalmasak, illetve paravánként is használhatók. Egyedi színekben és mintázatokkal, de akár fényvisszaverős vagy hőszigetelő réteggel ellátva is készülhetnek. Az üvegportálok egyaránt alkalmazhatók kültérre és beltérre, és a rendszeres tisztításon kívül nem igényelnek különösebb törődést.

Térelválasztók

Az üvegportálokhoz hasonlóan az üveg térelválasztók is népszerű megoldásai a modern otthonoknak, középületeknek. Praktikus, esztétikus elemek, melyek úgy választják el a teret, hogy közben hagyják áramlani a fényt. Az üveg térelválasztók igény szerint színezhetők, dekorálhatók, így egyedi hatások érhetők el velük, miközben elegáns, légies jelleget kölcsönöznek a térnek. A térelválasztó elemek jellemzően fix üveglapokból állnak, de kiegészülhetnek nyíló felületekkel, ajtókkal is. Használatuk roppant biztonságos, hiszen biztonsági üvegből készülnek. Rendben tartásuk, tisztításuk nem igényel nagyobb odafigyelést, mint bármely más üveges felület.

Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!