Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Zuhanyfalak, fürdőszobai üvegfalak

Vezérelhető okosüveg, okosablak

Üveg tolóajtók

Konyhai és dekorációs üvegek

Üvegportálok és térelválasztók kivitelezése

Üvegkorlátok és előtetők

Tükrök és polcok

Amikor otthonunk kialakítására vagy átalakítására kerül sor, a legtöbben ma már szívesen választjuk a személyre szabott kivitelezést. Szerencsére manapság már nemcsak az erre szakosodott üzletek kínálatából válogathatunk, de szakember bevonásával készített egyedi tervezés mellett is dönthetünk. Ez alól a fürdőszoba és a zuhanykabin sem kivétel.

Természetesen a készen kapható zuhanykabinok az igények egy jó részét lefedik, mégsem lesznek soha annyira tökéletesek, mint az egyedileg tervezett zuhanykabinok. Márpedig a fürdőszoba kialakítása sarkalatos pont egy otthon megvalósításában.

Egyrészt a család életének központi helyszíne: a napjainkat indító reggeli zuhany és az esti, jól megérdemelt lazító tusolás csak egy erre megfelelően létrehozott térben lehet igazán hatékony. Másrészről egy zuhanykabin helytakarékos és költséghatékony alternatívája lehet a helyigényes és sok vizet fogyasztó kádnak. Ezenkívül az idősebbeknek is nagy segítség, ha nem kell a kád peremén átlépni, amikor tisztálkodni szeretnének. A zuhanykabint, ilyen szempontból, nagyobb biztonsággal tudják használni.

Ha egyedi zuhanykabin készíttetése mellett döntünk, megvan az a szabadságunk, hogy szinte minden tényezőjét saját ízlésünkhöz és lehetőségeinkhez igazíthatjuk. Nem kell megalkudnunk sem a méretével, sem a színével, sem pedig alakjával. Az is vonzóvá teszi a saját igényekre szabott zuhanykabint, hogy megvalósítása nem jár nagyobb vesződséggel, mint a készen kapható zuhanykabinok esetében, nem kell hozzá feltétlenül bontani vagy átalakítani.

Bármilyen is legyen fürdőszobája elrendezése, mérete, alakja, cégünk szinte minden helyszínre tud olyan egyedi zuhanykabint kínálni, ami kielégíti az ön igényeit. A zuhanykabinok anyaga 8 mm vastag edzett biztonsági üveg, mely egy esetleges törés esetén apró szilánkokra esik szét, megelőzve a komoly baleseteket. Minden zuhanykabint egyedi gyártásban készítünk kifejezetten az ön elképzelései szerint, a zuhanykabint a fürdőszoba adottságaihoz igazítva. A helyszínen felvett méretek és az ön egyedi elvárásai alapján személyre szabott ajánlatot adunk. A helyszíni konzultáció és a felmérés ingyenes.

A zuhanykabin készülhet víztiszta vagy színes üvegből (zöld, szürke, kék, bronz). Felülete lehet átlátszó, homokfúvott mintás, savmart matt. Hogy melyikre esik a választása, az csak egyedi ízlésén múlik.

Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk! Előzetes ajánlatot küldünk, és szaktanácsot adunk önnek, ha elküldi leendő zuhanyzójának méreteit.

Két fal közé záródó zuhanykabin

Két fal közé a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a zuhanykabin üvegajtó. Szélessége 60 – 90 cm-ig terjedhet. A 90 cm-nél szélesebb zuhany üvegajtót nagy súlya, valamint helyigénye miatt nem javasoljuk.

Az ajtó a falhoz PVC vízzáró profillal záródhat. A mágneses profil tökéletesebb vízzárást biztosít.

Sarok zuhanykabin

Sarokkabinok esetében a legegyszerűbb megoldás a fix üveghez záródó, falra szerelt zuhany üvegajtó. Az ajtó a fix üvegfalhoz mágneses vagy PVC-ből készült vízzáró profil segítségével záródik. A jobb vízzárás érdekében inkább a mágneses megoldást javasoljuk.

A fix üvegfal legkisebb ajánlott mérete: 80 cm

Az ajtónak legalább 80 cm-es nyílást javaslunk.

Az így elérhető legkisebb alapterület: 80 x 80 cm.

A stílusos és praktikus zuhanykabinért kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!

Kádparaván

Amennyiben kádunkat zuhanyzásra is szeretnénk használni anélkül, hogy közben nagyobb mennyiségű víz kerüljön a kádon kívülre, akkor a kád szélére és a falra üvegparavánt helyezünk el. Amennyiben átlátszó üveget használunk, a kádparaván nem csökkenti térérzetünket.

A kádparaván szélessége minimum: 60- cm.

Magassága a csempézett felület tetejéig tart, maximum 170 cm.

Mivel a zuhanytér nem zárt, ezért több-kevesebb víz a kádon kívülre is kerülhet.

A megbízható és egyedi zuhanyajtóért vagy kádparavánért keresse munkatársunkat!